Sayfalar

17 Ocak 2015 Cumartesi

Gerçek Yaşlı Sikiş Hikayem

Mrb dostlar benim ismim Eyüp ve 22 yaşındayım. Babamın işi nedeniyle İstanbul, Ankara, Bursa, Diyarbakır, Antep, Adana ve daha bir çok yere sık sık gidip geldik hatta oralarda kısa kısa yaşadık. Ben kendi halinde biriyim, genelde kendime iyi bakarım ve elim yüzüm düzgün sayılır. Büyükşehir'de doğup büyüdüğüm için çoğu Anadolu insanı için "şehirli çocuğu" olarak görülüyordum. Ve doğal olarak ilgi görüyodum.
Neyse geleyim hikayeme.
Adana'da yaşadığımız zamanlardı, annem ve babam 2+1 küçük bir ev tutmuştu. Komşularımız çoktu ve annemle arkadaşlık ederlerdi. Komşu teyzeler genelde kızlarını bana itekler, aramızı yapmaya çalışırlardı. Benim kızlarla aram fena değildi ama öyle abaza bi çocuk değildim. Bi gün komşumuz Gülseren teyze yine bize oturmaya gelmişti. Gülseren teyze hiç Anadolu kadını gibi değildi ve çok güzel gözleri ve yüzü vardı. Vücudu da o kadar güzeldi. Gülseren teyze okul öğretmeniydi ve ince çoraplar, kısa etekler giyen bakımlı ve kültürlü bi kadındı. Kızıl uzun saçları vardı. Bazen bize geldiğinde çaktırmadan ona baktığım oluyordu ama teyzeydi sonuçta. Aklıma hiç kötülük gelmiyordu.
Bir gün kapı çaldı ve Gülseren teyze gelmişti, anahtarı kızındaydı ve kızının gelmesine daha 2-3 saat vardı. Annem babam yoktu ama ben içeri buyur ettim, kızını bekleyene kadar bizde duracaktı.
Oturma odasına girdi, hoşgeldin 5 gittin muhabbetinden sonra ne içersin diye sormuştum. Kahve yaparsan içerim Eyüp dedi. Gülseren teyze o gün yine çok güzel bir kot etek giymiş, altında siyah ince çoraplar, üstünde de dapdar bi badi vardı. Gözüm yine üstündeydi. Gülseren teyze de bana sürekli büyük adam gibi davranıyordu, öyle "oğlum" vs gibi şeyler asla söylemiyordu. Beni adam gibi görmesi de hoşuma gidiyordu doğrusu. Gülseren teyze boşanmıştı ve resmen taze dul bir kadındı. E tabi ayıp olmasın diye Gülseren teyzeye eşlik ettim. Odama geçip, 31 çekme hayallerini kurmuştum bile. Gülseren teyzenin hayaliyle patlatacak duruma gelmiştim. O kadar da tahrik olmuştum yani.

Gülseren teyze konuyu yalnızlığına, ne kadar sıkıldığına falan getirmişti. Aha dedim, bi kıvılcım çaktı bende. Gülseren teyzenin yalnızlığını bitirebilecek yarrak bendeydi. Nasıl ederim falan diye düşünüyordum ama sanki planlıydı kadın. Bana erkek muamelesi yapıyordu ve hiç çekingen değildi.

Bu muhabbete nerden geldik bilmiyorum ama bana "sen kızlarla takılmıyorsun pek, sana olgun gelmiyor mu yaşıtların" dedi. Ben de "yoo bilmiyorum yani" falan filan diye geveledim. Gülseren teyze bana dedi ki, "e kimisi genç kimisi yaşlı sever". Dedim bu karı kıvama geliyor, benim ufaklık daha da kabardı. Farkettiğini biliyordum çünkü çok dikkatli ve çakal bir kadındı.

"Gel buraya gel" dedi.
Ellerimi tutup sonra da saçlarımın arasına elini soktu, "sen olgun bir çocuksun, çocuk bile değilsin koca adamsın, çekinmene gerek yok, utanma, ben kız arkadaşınmışım gibi konuş, teyze falan geç bunları" dedi.
O kadar heyecanlanmıştım ki, Gülseren teyze bildiğin bi azgın çıkmıştı.
Kendime güvenimi topladım ve dedim ki "Gülseren, dul kadınsın, ihtiyaçların olabilir, sen de sakın çekinme".
O an gülümsedi, o gülümsemeyi asla unutamayacağım.
"Seni azgın, sonunda lafı gediğine koydun, anan baban gelmeyecek zaten biliyorum, anahtar da yanımda zaten, niye geldiğimi anladın sonunda" dedi.
Bi öpüşmeye başladık, o saçlarını tuta tuta öpüşüp yalaşıyorduk Gülseren teyzeyle, artık teyze de demeyeceğim gerçi. Azgın bir orospu olmuş gözümde artık Gülseren.





Olduğu yerde çıkardı eteğini, "erkeğim beni parçala, seninim, inlet beni burda kudurt" gibi şeyler söylüyordu.
Öyle gaza getirmişti ki beni, "orospu seni, yarrağımı al" diye bağırıp soktum ağzına.

Gülseren resmen bir sakso ustası çıkmıştı. Seks konusunda öğretmen olunsaydı, Gülseren başöğretmen bile olurdu.

Gülseren saksoyu bitirdikten sonra kucağma atladı, amcığını pürüzsüz, yaşına göre resmen kaymak kıvamındaydı. Gülserene sokup çıkardıkça "şap şap şappp" diye sesler çıkıyordu. Hızımızdan artık koltuk bile gıcırdıyordu.
Bu sefer arkasına geçtim, "domal o götünün de tadına bakıcam" dedim. İtiraz etmedi, heralde acımayacağını düşündü.
Sikim büyüktür, 20 santimlik koca başlı bir sik.



Göt deliğine ne tükürük ne jel ne bişey kullanmadan soktum. Bi kerede tamamı girdi.
Gülseren resmen ağlayacaktı, saçlarına asıla asıla götünün dibine girdim.
Taşaklarım göt deliğine kadar değiyordu. Öyle köklemiştim.
Daha fazla dayanamadım.
Gülseren'in götünün içine bi attırdım, niaga şelalesi gibiydi.
Sular seller gibi attırdım.
Koltuğa yığılmıştı Gülseren ve çok mutluydu.
Ben zaten kendimden geçmiştim.

"Teşekkürler erkeğim, harikasın kocam" gibi şeyler söylüyordu.
Gülseren giyindi ve gitti.
Artık babamın ataması çıkmasın diye dua ediyorum.
Çünkü Gülseren'in amı götü olmadan hayat bana zor.
Gülseren'i kafalayıp, 1-2 fotosunu çektim. Bir iki siteye koydum.
Hatta gizli çekim videosunu da Yaşlı Porno adresinde bulabilirsiniz. Diyeceğim şudur ki dostlar, yaş = tecrübe = zevk.
Kafası internete falan basmadığı için, muhtemelen asla internette olduğunu da bilmiyodur.



Daha sonra size Gülseren'i kendi yatağında nasıl siktiğimi de anlatıcam.
Amcıksız kalmayın dostlar.

16 Ocak 2015 Cuma

Ah Gülşen

ben samsundan tarık.gülşenle aynı işyerinde çalışıorduk ve çok iyi arjkadaştık..ona karşı cinsel yönden bişey beslemiyordum.bigü işyerine siyah bir elbiseyle glmişti.içinde de siyah bi çorap vardı.o gün oturup bacak bacak üstüne attığında beni çok tahrik etmişti.hatta eve geldiğimde kendi kendimi tatmin ettiğimde onu bu kıyafetiyle hayal etmiştim.artık onu istiyordum,arzuluyordum..ve günler haftalar geçtikçe bunu ona iyice belli etmeye başladım.o  da artık anlamıştı.bi tatil günü alışveriş merkezinde gezerken ona rastlaım,oturduk bi çay içtik.hayır diyeceğini düşündüğüm halde yinede eve geçelim dedim ama o ıhh mıhh derken kabul etti.evdeydik ve bşbaşaydık.dolaptan soğuk kola çıkardım ve içmeye baladık.nasıl yaklaşacağımı bilmiyordum.lavaboya gitmek istemişti.döndüğündegömleğinin en üst düğmesini açmıştı.ben zaten anladım onun da niyetini.ayakta hemen boynunu öpmeye başladım.o da bana karşılık veriyordu.gömleğinin düğmelerini çözüm ve göğüslerini ısırmaya başladım.o da benim sikimi okşuyordu.eteğinin altından külodunu çıkardım.kanepeye uzandık.eteğini yukarı sıyırıp amcuğunu yalamaya başladım.ben soyunmuştum çıplaktım.ama onda etek ve siyah çorapları kalmıştı.pozisyondan pozisyon geçiyorduk.göbeğinin üstüne boşalmıştım.ve sonra gülşenle defalarca birlikte olduk....onun amının tadı bana başka geliyor...

13 Ocak 2015 Salı

Teyzeciğim ve Ben

Burada anlattığım hikaye tamamen gerçektir ve kesinlikle hiçbir yalan bulunmamaktadır.Ben 20 yaşında 180 boyunda 70 kilo kumral bir gencim.Teyzem ise 162-163 boylarında esmer tenli boyuna göre ideal kiloda güzel bir bayandır yaşı 34 ve evlidir.Hikayemiz şöyle gerçekleşiyor.

Bir çarşamba günüydü.Teyzem resmi bir kurumda memur olarak çalıştığı için işten saat 5-5 bucuk ta cıkıyordu.Ben ise dersanem olduğu için saat 6 yı 10 geçe cıkacaktım.Ve kendime üst baş almak için fikir danışmak amacıya teyzemle kararlaştım.Buluştuktan sonra birlikte alışveriş merkezlerini gezdik.Sweatleri denerken teyzem üstümü düzeltmek bahanesiyle vücuduma dokunuyordu, onunda benden etkilendiğini hissedebiliyordum ama daha öncesinde hiç bir şekilde onunla cinsel konularda konuşmamıştık ve ona olan ilgimi dile getirmekten çok korkuyordum.Ne tepki vereceğini bilemediğim için buna hiç cesaret edemedim.Daha sonrasında alışverişimi tamamladıktan sonra ev yoluna koyulduk ve eve gidiyorduk ben onu evine bırakıp ordan ailemle beraber yaşadığım eve geçecektim.Ama öyle olmadı.Beni bırakmadı ve illa gel diye tutturdu.Kocası takside çalıştığı için geç saatlerde eve geliyordu.Yani evde ben ve teyzem yalnızdık.Teyzem aldıklarımı birde evde denememi söyledi.Bende peki deyip lavaboya girdim tam pantolonumu cıkarttım ve boxerla kalmıstım o sırada birden kapı acıldı ve teyzem diger poşeti uzattı gözlerini kacırıyormus gıbı yapsada boxerıma baktıgını gordum.ve sanırım amacıda buydu.Neyse sonra ben yeni aldığım kıyafeti giydikten sonra boy aynasında bakmak için dısarı cıktım.Teyzem de beni bekliyordu.

" -Aaa , Gerçekten Çok yakışmış.Güle Güle Kullan Canım" dedi. Bende "Sağol Teyzeciğim " diye cevap verdim.Sonra oturma odasına geçtik.Oturuyorduk.Teyzem başının ağrıdığını ve biraz uzanmak istediğini söyledi."Bacağına kafamı koyabilirmiyim" diye sorunca bende hem tedirgin hemde heyecanla "tabi" dedim.Teyzemin kafası aletimin ucundaydı.Teyzem arada bir kafasını oynatıyordu ve aletim kalkmaya başlamıştı.Gizlemeye çalışıyordum.Görünce kızarsa tepki verirse diye inanılmaz korkmaya başlamıştım.Aletimin sertliği saklanmayacak boyuta geldiğinde teyzemin kafasına deydiğini hissettim.Onunda hissettiğini anladım ancak bozuntuya vermedi ve yan döndü yanakları aletimin üzerine gelmişti ve yumusacıktı.Heyecandan ölmek üzeredeydim.İnanamıyordum.Teyzem bana döndü ve "sır tutabilirmisin" diye sorunca "hayatımın sonuna kadar" cevabını verdim.Bunun üzerine teyzem aletimi pantolonumun üzerinden hafifce ıssırdı.

O andan itibaren rüyadaydım sanki.Bende sırtı bana dönüktü ve hafifce ince beline dogru elimi götürüp ön taraftan tüysüz amına elimi dokundum.Resmen alev alev yanıyordu sıcaklığını hissettim ve nasıl olduğunu bilmediğim bir biçimde teyzem pantolunumun fermuarını açıp aletimi ağzına almıştı yavaşca ve narince yalıyordu.bende amına dokunuyordum. sonra sevişmeye başladık ama nasıl bir sevişme... Doyasıya öpüyordum.Kokusu beni mahvetmişti çok güzel kokuyordu teyzem..Sonra ben oturur vaziyetteyken oda benim üzerime geldi ve bana karşı aletimin üzerine yavaşca oturdu ellerim göğüslerindeydi.Ve içine aldı inanılmaz bir histi bu..Anlatılmaz tarifsiz..Aşağı yukarı içinde oynatarak beni boşalttı.Boşalacağımı hissettiğimde içime boşal diye inledi. Bende zaten aletimi çıkartacak dermanım kalmamıstı. Ve o ağırlıkla içine boşaldım. Bi süre bana sarıldı ve siktiğim pozisyonda kaldık.Sonrasında o lavaboya gitti ve bende üzerimi temizleyip eve gitmek üzere hazırlandım. Teyzem bu yaşadıklarımızın hiç yaşanmadığını ve bunların olmadığını söyledi.Bende hiç birşey hatırlamıyorum diyerek latife yaptım. Ancakgiderken kafama takıldı ve sordum içine boşaldım ne olucak dedim. Canım ben kısırım cocuğum olmuyor dedi. Üzüntü ve sevinçle karışık bir duyguyla eve doğru yola koyuldum.Daha sonrasında bir kaç kez daha benzerlerini tekrarladık.Ona aşık oldum.Sanırım oda bana..

12 Ocak 2015 Pazartesi

buram buram seks

ben ve sevdıgım 20 yıldır tanısıgız o bana asık bense asktan sıkılmıs yanlızdım.bır gunte bulustuk ve gorusmelerımız zamanla cogaldı hoslanmaya baslamıstım.ilgisi sevgısı sıcaklıgı benı kendıne asık ettı ve ılıskılerımız basladı gayet normaldı her bulusmamız bıraz daha farklı oluyor ilkleri yasıyorduk cokta mutlu oluyorduk ki farkında olmadıgım tek sey kadınımın bana asılmasıymıs resmen senı sikerim dedi ve istedi bende gülerek olur dedim hanı ata bıner gıbı üstümde zıplayacak sandım oysa harbı harbı sıkecekmıs onada olur dedım benden belden baglamalı istedı aldık ve benı erkek gıbı sıktı arkamı patlıcanla doldurdu bende ona dolu dolu gırdım harıkaydı artık önce kadınım beni sikiyor dolduruyor sonrada ben ona gırıyorum ve saatlerce sikisip resmem cesme den akar gıbı bosaltıyorum cok mutluyuz gurup sevmıyoruz bırbırımızı paylasmakta ıstemıyoruz ama üzerimizde her aklımıza gelenı yapıyoruz cok mutluyuz tavsıye edrım

11 Ocak 2015 Pazar

zengin işadamı ve karısı

yeni yapılan lüks sitenin spa merkezine masör olarak işe girdim,tabi bu iş için biraz vücut ve biraz da yüz güzelliği lazım,bunları olunca gerisi pek de önemli olmuyomuş:)ortayaş üstünde evli bir adam var,sürekli geldiğinde beni ister,hem sohbeti güzel,hem de iyi bahşiş verir...ee tabi ben de onun gelmesini dörtgözle beklerim...bu adamın tombul,koca götlü bide karısı var...karısıyla fazla muhabbetim yok,selamlaşırız sadec...birgün masaj esnaasında sevgilim olup olmadığını sordu,ben de yok dedim,peki napıyosun,parayla mı sikişiyosun dedi,yooo dedim,denk gelince sikiyorum dedim...sürekli biri yok yani öyle mi dedi,ee evet maalesef dedim...sen iyi bigençsin dedi,sana güvenebileceğimi sanıyorum,ne dersin dedi,hangi konuda dedim,karımı biliyosun,sence nasıl dedi,iyi bihanım dedim,onu geç oğlum,güzel mi çirkin mi dedi,valla ne diyim bilmem ki dedim,rahat ol söyle dedi,bence çok güzel bikadın dedim,gülmeye başladı,bu arada ben masaja devam ediyorum,yüzüstü yatıyor adam,ben de onun önünde boynundan kalçalarına doğru masaj yapıyorum,böyle konuşunca hemen sikim kalktı ve ileri geri hareket ederken kafasına değdim yanlışlıkla,oğlum napıyosun beni mi sikiceksin dedi gülerek,

oha dedim içimden,seni napıyım karını sikmek varken dedim...demek karımı güzel buluyosun ha,peki sikmek ister misin dedi...yok daha neler dedim,bazen böyle şeylerin olduğunu duyuyordum ama inandırıcı gelmiyodu bunlar bana,bir adam karısını nasıl siktirir diye düşünüyodum...yok abi estafurullah o ne demek dedim,oğlum rahat ol,ister misin istemez misin dedi,abi ben bu soruya cevap vermem dedim,söyle lan uzatma dedi,abi tamam karın çok güzel bikadın dedim,yani sikersin dedi,evet dedim utanarak ve korkarak...tamam o zaman saan ayarlıcam karımı dedi,sikim kalkık durumdaydı,kollarını uzatıp kalçamdan tutup kafasına doğru yanaştırdı beni,oo kaldırmışsın iyice aleti dedi,abi dur npıyosun dedim,karımı sikmek istemiyomusun dedi,istiyorum dedim,ozaman önce beni ikna et dedi,nasıl dedim,beni rahatlat dedi,nasıl olacak dedim,önce elinle boşalt benisonra sik dedi,olmaz dedim,neden beni sikmek istemezmisin dedi,istemem tabi ki dedim,ama sonunda karını sikiceksem seni de sikerim ama elimi sikine sürmem dedim,lütfen dedi,para da veririm dedi,olmaz abi kusura bakma dedim...yattığı yerden kalktı ve oturdu,beni de yanına oturuttu,tamam sen bilirsin dedi,elini pantolunumun üstünde koydu,sikimi avuçlamaya çalışıyordu,biyandan da had sik beni erkeğim sik beni diye mırıldanıyodu...sikimi çıkarıp 31 çekmeye başladı,daha önce hiçbir erkek sikime dokunmamıştı göt sikmemiştim,dudaklarıma yanaştı,öpmeye başladı,ama bu benim hıoşuma gitmedi,uzaklaştım fakat beni tuttu bırakmıyordu,öpüşmeye başladık,o anda sadece karısını düşünüyordum,öpüşme bittikten sonra sikim inmişti,çünkü hiç zevk almamıştım,ama mecburen bişey diyemedim,eğilip sikimi emmeye başladı,yavaş yavaş kalktı sikim,hoşuna gitti mi dedi,evet dedim

 iyice kaldırdı sikimi ve yatağa yüzüstü yattı yine,hadi çık üstüme dedi,çıktım götüne oturrdum,biyandan masaj yapıp biyandan da sikimi götüne sürtüyordum,ohhh demeye başladı,hadi hadi sik beni dedi,dizlerimin üstüne oturup sikimi götüne dayadım,hiç zorlanmadı nerdeyse,ilk hamlede giriverdi,pompalamaya başladım hızlı hızlı,ilk başında fazla zevk almasam da ben de hoşlanmaya başladım,gidip geliyodum üstünde,karısına küfür etmemi istedi,hem götünü sikiyor hem de karısına küfür ediyordum,bu benim de acaip bir şekilde hoşuma gitmişti ve nihayet boşaldım götüne...yine oturduk yatağa,konuşmaya başladık,teşekkür etti ve bu akşam beni yemeğe davet etti...tabiki kabul ettim...akşam olmuştu,heyecanlı bişekilde kapıyı çaldım,kapı açıldı ve karı koca beni karşıladılar...adamla tokalaştık kadının elini öptüm ve beni salona davet ettiler...filmlerdeki gibi bir saoln,büyük bimasa v.s...oturduk,önden içkiler geldi,tam anlamıyla rüya gibi bir hayatmış ...kadın mutfağa gidip gelirken adam sürekli beni izliyodu,gözgöze gelince göz kırptı nasıl ,beğendin mi der gibilerinden,ben de evet anlamında kafamı salladım...peki nasıl olcak dedim,söylediniz mi dedim,hayır haberşi yok dedi,nasıl olcak peki dedim,biraz sonra yemeklerle ilgilenirken mutfağa gidiceksin ve ne istersen yapıcaksın dedi,ya kızarsa istemezse dedim,öyle biihtimal oyk ki dedi,neden dedim,karım benim sözümden çıkmaz dedi,peki dedim...içkilerimizi içerken hadi artık dedi,kalktım ve mutfağa doğru ilerledim heyecanla...kolay gelsin dedim,saol dedi,yardıma ihtiyacınız var mı dedim,hayır teşekkürler dedi,ben arkamı dönüp salona baktım,adam bana hadi hadi gibi işaret yapıyordu,arkasına yaklaştım,yaklaştım,iyice yaklaştım ve kalkık sikimi dötüne dayadım,ama nasıl korktum anlatamam,hem korku hem heyecan ikisi biarada inanılmaz zevk veriyordu...

biraz daha abandım götüne,ama kadın tepki vermiyordu,heralde hoşuna gidiyor diye düşünüp kollarımla da sardım,sikimi artık daha rahat sürtüyodum kadının götüne,biyandan da memelerini okşuyorum,gömleğinin düğmelerini çözdüm,ellerimi sütyenin altından sokup meme uçlarını yuvarlamaya başladım,koca memeler elimde koca göt sikimin önündeydi,rüyada gibiydim,eteğini çıkardım sadece külot kaldı üstünde,yüzünü döndürdüm ve öpüşmeye başladık,biyandan vücudunun her santimetcekaresini okşuyor elliyor sıkıyor biyandan da öpüşüp sikimi amına bastırıyordum...5 dakika kadar böyle devam ettim,ellemediğim parmağımın deymediği nokta kalmamıştı,ama kadın hala tepki vermiyordu...ben de öpüştüğümüzü sanıyodum ama meğerse sadece ben öpüyor ve dudaklarını dilini ağzını yiyormuşum,o hiçbirşey yapmıyordu...üzgün ve isteksiz şekilde öylece duruyordu,sikim amının üstündeydi,ellerim göt yanaklarında,öpüşmeyi bırakıp,istemiyomusun diye sordum,istiyorum dedi,ozaman bana karşılık ver dedim,sikimi okşa dedim,elini pantolunumun içine sokup okşamaya başladı,inanılmaz zevk alıyodum,ama yine yüzü asıktı,sikilmek isteyen kadının yüzünde olmaması gereken bir hal vardı..yine durdum ve neden böyle duruyosun dedim,sen işine bak dedi,ne işi dedim,beni sikmeye gelmedin mi buraya dedi,evet aslında öyleydi ama sen istemiyosun galiba dedim...ağlamaya başladı,bu  arada yine arkama dönüp baktım adam çıkarmış sikini 31 çekiyordu,göz kırptım ve herşey yolunda işareti yaptım ve tekrar kadına döndüm...gözlerini sildim peçeteyele,ama o hali beni iyice azdırmıştı...kadın çarsiz şekilde önümde duruyordu kıpırdamadan,sikip bitir işini der gibi...evet biyandan çok aşırı tahrik oldum ama biyandan da içimden bises dur diyordu bana...sikim de inmeye başlamıştı,seni sikmemi istemiyomusun dedim,kocam istiyo dedi,kocanı siktir et,senin isteğin önmli dedim,evet istemiyorum dedi,tamam sen bilirsin dedim,içimden sikmek çatır çatır sikmek geçiyordu ama yine içimden bises yapma diyordu...seni son kez öpmek istiyorum,izin verir misin deyince,kadının yüzü biraz olsun gülümsedi ve tabi dedi,dudağına yapıştım öptüm sikimi yine amına sürtüp götünü avuçlayıp bıraktım...arkamı döndüm adam zevkten ölme kıvamına gelmişti...hala 31 çekiyordu,dönüp kadına seni sikmicem dedim,neden dedi,sen istemiyosun nasıl sikerim dedim,olsun sen sik yinede beni dedi,hayır dedim ve kocasının yanına gittim,nolduğunu sordu,neden sikmedin orospıumu dedi,canım istemiyo dedim,neden dedi,bilmiyorum dedim ve onu yanıma yaklaştırıp sikimi eline verdim,kadın da yanımıza gelip oturdu,kız orospu neden siktirmedin kendini delikanlıya dedi,ben bişey demedim diye ağlamaya başladı,adam çok sinirliydi kadının üstüne yürüdü dövecekti,hemen araya girdim,sakinleştirdim ve balkona çıkardım adamı,tekrar içeri girip içkilerimizi götürdüm...içmeye başladık,sakin ol falan deyip yumuşatmaya çalıştım adamı,işe yardı,sakinleştikten sosnra bana anlatmaya başladı,bazen arkadaşlarını getirip karısını siktiridiğini anlattı,zevk için yapıyormuş bunları,bugün de benim karısını sikmemi izzleyip 31 çekicekmiş ama olmadı...ozaman sana borçluyum dedim,nası dedi,beni yatak odana götür dedim,neden dedi,seni sikicem dedim,tamam dedi,odaya geçtik ve o azgınlıkla çatır çatır siktim adamı birkaç defa,sonra gece oldu ve duşumu alıp çıktım,kadınla da vedalaşırken yine elini öptüm,hoşçakalın dedim ve ayrıldım...aradan birkaç gün geçti,öğlen saati telefonum çaldı,bilmediğim binumara,açtım,sesten o kadın olduğunu düşündüm ama emin olamadım,kendini tanıtınca onun olduğunu anladım,buyrun dedim,biemriziniz mi var dedim,hayır sadece seninle konuşmak ve teşekkür etmek istedim dedi,ne teşekkürü dedim,o gece bana dokunmadığın için dedi,önemli değil yapmam gereken oydu ve onu yaptım dedim...sen çok delikanlı bigençsin dedi,teşekkür ederim dedim,yarın müsatsen  sahilde kahve içelim dedi,eşinizin haberi olacak mı dedim,hayır dedi,peki dedim ve kapattım...ertesi gün oldu,buluştuk ve hemen sohbete başladık,yine teşekkür etti,çok iyi biri olduğumu,kocasının diğer arkadaşları gibi kaba olmadığımı falan söyledi,yine ağlamaya başladı...o ağlayınca açıkçası ben de üzüldüm ama yin e de sikim kalktı...yanına yanaştım ve elimi omzuna attım,sakin ol ağlama lütfen falan dedim,kendimin de üzüldüğünü söyledim,yüzüme baktı ve dudağımdan öptü,

napıyosun dedim,o gece istememiştim,ama şu anda çok istiyorum beni sikmeni dedi,hayır olmaz dedim,tekrar öptü,dilimi emip dudaklarımı ıslak dudaklarıyla öpüyordu...ben de karşılık verdim uzun bimüddet öpüşmeye devam ettik...çok tatlıydı,o üzgün surat ifadesi gitmişti,gülümüyordu,hadi sik beni dedi,şaşırmıştım,burda olmaz,ama gerçekten istiyosan akşam müsait olursan bana gel dedim,tamam gelicem dedi...adresimi verdim,akşam hazırlığımı yaptım ve beklemeye başladım...kapı çaldı nihayet,kapıyı açtım ve içeri aldım,hemen ayakta sevişmeye başladık,öpüp okşadıktan sonra masaya oturuttum ve sakin ol önce bişeyler içelim sonra dedim,hayır şimdi dedi,sakin ol dedim ve mutfağa gittim...içki getirdim,anlat bakalım dedim..ne anlatıyım ki,kocamın fantazileri işte dedi,yine hüzünlenir gibi oldu,hemen dudaklarına yapıpşıp öpmeye başladım,kendimizden geçtik anında,kucağıma alıp yatak odama götrüdüm,biraz oldu tabi taşımak ama yine de başardım:)yatağa sertçe fırlattım,kollarını ve bacaklarını açıp beni bekliyordu,hemen bacakarasındaki yerimi aldım,öpüşmeye devam ederek sikimi çıkardım ve amına soktum...hiç çığlık falan atmadı,sadece zevk iniltileri çıkarıyordu,daha hızlı daha hızlı sok şunu diyordu,bu da beni iyice hızlandırıyordu ,hızlı hızlı sokup çıkarmaya başladım,koca memelerini mıncıklıyordum,üstünde resmen debelenip altımdaki o güzel hatunu beceriyordum,sikimi çıkardım ve döndürdüm,yüzüstü yatırdım,kocasını siktiğim gibi şimdi kendisinide sikicektim,bütün güvcümle üstüne çıkıp eziyordum kadını,altımda hareket edemiyordu,yavaş ol demeye başladı,bu defa ben durmadım ve onu acıta acıta eze eze siktim,götüne geldi sıra,ama deliği dardı,en azından kocasının götünden daha dardı:)zor da olsa sikimi soktum götüne,yavaş yavaş pompalamaya başladım,

götü çok güzeldi,gidip geldikten sonra sikimi çıkarıdm ve götünü yalamaya başladım,memelerini yine mıncıklayıp her noktasını okşuyordum,bisüre sonra ağzına soktum sikimi,çok güzel yalıyordu,ve maalesef biraz sonra boşalmak zorunda kaldım...hiç bitmesin isteiypordum ama arıtk bitti...uzanıp yanyana,konuşmaya başaldık tekrar,bu defa mutluyduk ikimiz de...iyiki o gün beni sikmedin dedi,neden dedim,eğer o gün sikseydin bugün sikemezdin dedi...anlıyomuun dedi,sanırım anlıyorum dedim ve yine öpüşmeye başladık,gece yarısına kadar 3 kere daha boşalttı beni...işimiz bitti,gitme zamanı gelmişti arıtk,cüzdanından bir miktar para çıkarıp verdi bana,almak istemedim önce,ama çok rica etti,hatta bu rica daha sonra emire döndü,ben de kabul ettim...artık seninim dedi,sana ben bakıcam dedi,sen benimsin,sadece benim olacaksan benim de herşeyim senin olur tamam mı dedi...tamam dedim,sadece seninim dedim,öpüştük ve arabasına bindirip gönderdim koca götlü sevgilimi...tabiki bununla bitmedi,defalarca sikişmelerimiz oldu o geceden sonra,hem sikiş,hem de üstüne hediyeler paralar değerli eşyalar...çok güzel günlerdi...<br/>
 ...

10 Ocak 2015 Cumartesi

Tak Etmiş Canına

mrb ben halıl antepten sıze basımdan gecen bı sex anımı anlatayım samımı bı sofor arkadasım var yurt dısına seferı cıkardı arada genelde yurt ıçıydı evıne çok gıden bırı olarak eşi beni ıyı tanıyordu bı gun yıne seferde olan arkadasım eşi bana telefon ettı halıl yıne işimiz sana duştu adı mehtap olan guzelmı guzel kadın kocasıyla arası oldu bıttı sorunluydu evıne geldım buyur yenge dedım hastaneye gıtmem gerek benı gotur dedı olur dedım gıttık ogle sonu eve geldık bana cık bı cay yemk felan hazırlayım dedı kahvaltı etmeden gıttıgım ıçın olur dedım çıktık bışeyler yedık bırer sıgara yaktık e yenge anlat ne var ne yok sıkıntıdan başka ne olsun halıl esım olacak adam hayatı dısarda gecıyo ben yanlız başıma olmuyo ne yaparsın yenge hayat ıste ama ne ıhtıyacın olursa ben yanındayım dedım çok ıhtıyacım var halıl çok dedyınce benım de arzularım var dedı veeee gece yanlız uyuyorum korkuyorum zor yenge zor dedım halıl bu gece bende kal kendımı ıyı hıssetmıyorum dedı olur dedım hatta sımdı cıkma bır fılm al gel ızleyelım dedı ben anladım derdınıde gel gorun arkadasımın esı benı orası tutuyor nasıl fılm olsun yenge seyyyy canım anla ıste acık bı fılm olsun deyınce ben tamam dedım flaş bellegımde ozel porno fılmlerım vardı dvd ye taktık ve fılm basladı dur ıkı dakka gelıyorum dedı ve az sonra gelen mehtap ustune beyaz bı gomlek ve altında sadece sıyah bı kulotla geldı yanıma çoken mehtap fılmı ac dedı 75 80 kıloda beyaz tenlıydı degısık pozızyonda sıkısen fılmdekı cıftler bızı delırttı adate artık benım elım mehtabın vucudunda gezıyo opusuyoruz sıkımı agzına alan mehtap dehset yalıyo derken onumde domaltıp arkasına geçtım dılımle gotunun delıgını amını yalıyorum ııımm ohhhh dıyen ınlıyo ben got delıgını dılımle zorluyorum bana canıma tak ettı sıkını o delıgıme zorla sok parcala benı dıyo ben dayanamadım sıkımı gotunun delıgıne zorladım kafasını soktum muttıs çıklık atıyo ve gomdum bagırtısı boşalmama yeterlı sebeb artık boşalacaktım içimi boşalt hadı hadı dıye dıye boşaltım ogun sabaha kadar aralıklılarla seviştık bende ıstıyorum dıyecek bı bayanla tanışmak ısterım işte

9 Ocak 2015 Cuma

Kıro tatil boyunca sikti beni


Merhaba ben defne 21 yasında sarısın yeşil gözlü 172 boyunda 58 kilo saçları beline kadar uzanan güzel bi kızım İzmirliyim yazları bodrumdaki yazlığımıza gideriz ailece her yıl gibi geçen sene de gittik gündüzleri genelde babam kahveye annem yazlıktaki komsuların yanına bende sahile yüzmeye giderdim bikinimi giyer kimi zaman yüzer kimi zamanda güneşlenirdim malum kırolarda çok olur sahilde kızlara mal mal bakar dururlar bi gun gene yüzmek için denize girdim yüzerken bi anda 35 yaslarında çirkin kıllı  bi kıro çıktı suyun içinden korkuttu beni ne haber yavrum birlikte yüzelimmi dedi nedense bende kürtlere ve kırolara karşı seks hissi uyanır yüzelim dedim ilk basta el kol sakaları ile yüzmeye başladık sonra beni omzuna alarak atmalar filan ustunden derken elimi tutup aletini dokunmamı istedi çıtırım istermisin bunu dedi gayet kaba bi tabirle bende sok oldum bisey diyemedim ses ( sex hikayeleri ) cıkarmıyosun sende istiyosun demi küçük orospu dedi elimden tutdu denizden çıkardı yanımda kısa kalıyordu.ıssız bi yere doğru yola koyulduk biraz gözlerden uzaklaşınca burası iyi burda olur dedi ben daha önce çok ilişkiye girmiştim ama hoşlandığım kürt kro tipli biriyle hic yatmamıştım heyecanlanıyodum açıkçası adam kro benim bikini ustunu çıkardı ve top gibi olan yuvarlak yumruktan biraz buyuk goguslerimi emmeye başladı vahşi bi sekilde bu adam cok sert kızım dedim memeye böyle saldırıyosa amı parçalar dedim içimden ama bi yandanda heyecanlanıyodum sekste her zaman sınırları zorlayan biri olsamda karsı taraf beni hic zorlayabilecek kadar sert sikmezdi ama bu sefer deli sikileceğimi biliyodum neyse gogğuslerimi emdikten yaladıktan sonra alta geçti bikiinmin içine eline sokup sert 2 parmak atti dedim ne yapıyosun canım acıdı dur dedi bu daha başlangıç diyerek kotu adam gibi sırıtarak guldu kro sonra sortunu cıkardi hop aleti butun ihtişamıyla onumde oda ne kolum kadar kalın 23 -24 cmlerde basına doğru kalınlığı artan damarlı cok kıllı kalp gibi atan bi yarak dedim defne kendime daha once denk gelseymiş ya bu kro nerelerdeymiş ( seks hikayeleri ) yala onu karıcığım dedi bende dururmuyum 1 ay yemek yememiş ler gibi saldırdım yalamaya emmeye başladım aletini kafamdan tuttuğu gibi ileri geri ettirmeye başladı ağzımı amım gibi sikiyodu resmen dayanamadı ağzıma kesik kesik patladı çoğu kızın sevmeemsine rağmen ben nedense spermi severim ve hepsini yuttum orda daha sonra 2 yalamayla gene dikildidon arkanı orospu domaltım sikecem dedi ve döndürmesiyle girmesi bi oldu gözelrim yerinden fırlayacakmış gibi oldu  arkadan bana sıfır yapışmış gitgel yapıyordu.göğüslerim sıkıp ensemi sırtımı yalıyordu.10 takika kadar domaltıp sikti daha sonra onume dondurup kucakladı ve ayakta sikmeye devam etti bi yandan etli dudaklarımı emiyor her yerimi yoğuruyordu bir yandan da gotume parmaklarını sokuyodu ayakta sikerken aniden amımdan çıkarıp anladan girmeye calıstı ama olmadı girmedi ne dar götün var orospu dedi ustunden atti domal lan dedi domaldım iyice tukrukleyerek bi anda kökledi sonuna kadar gerçekten kıcım yarıldı sandım üstüme çıkarak bi 10 dk kadarda o sekilde sikti her yerimi sıkıp elliyordu resmen tadımı çıkartıyordu sonra gotume gene kısık kısık boşalmaya başladı boşalmasına rağmen içimden çıkmak istemedi 2 dk kadar durmuştur üstümde harikasın yavrum diyordu bozuk şivesiyle .biraz dinlendikten sonra beni dondurup yala lan dedi gene ben gene yalamaya başladım kalktığında yere uzandı otur dedi ustune ben yavaşça oturmaya kalkıyodumki aniden altdan gene kökledi gene canımı yaktı kro ama cok buyukde zevkler yasatıyodu bana  alttan geniş kalçalarımı sıkıp tokatlıyordu sapık bi 10dakda ustunde zıplamışımdır sonra ustunden attığı gibi bacak omuza getirdi ben i eline balgamlı tukuruk attığı gibi yarağına surdu bu sefer aniden girmedi klitorimde yarağının basını gezdirmeye başladı seks hikayeleri dedim en zevke geldiğim yerde ne duruyosun soksana sanamaı sorcam la orospu dedi ne yapcağımı sesimi çıkarmadım bidaha niyeti beni delirmekti bir az daha devam etti sok ulan orospu çocuğu dedim vay bizim sosyete kızı küfürde biliyomus dedi bilmem mi ananıni bile siktiririm dedim ve tokatı yedim yavaş ol orosopu dediği gibi aniden girdi sap sap diye sesler eşliğinde amımdan sikemeye biraz sinirlenmişti boğazımı sıkıp sikmesinden ve bana sürekli hakaret etmesinden anlıyordum.gerçekten çok sert sikiyordu.bu şekilde 15 dakika devam etti gene ulan dedi ne amlar var aq benim karımın amı geçmiş senin gibi kızları sahilde tavlayıp sikmesem bu hayat cekilirmi dedi bana ve bu sefer de amıma patladı spermleri bende o zevkle hic aldırış etmedim 2 dk kadar içimde durdu dudaklarımı ve boynumu yalatıp gyindi gitti ben oyle kalmışım orda yarım saat boyunca o gun ve diğer günler yaz bitene kadar sikti beni tadımı cok sevmiş kürdüm ama 1,5 ay sonra sunuda öğrendim ilk yaptığımız seksde hammile kalmışım ondan ona söylemedim ailemdende korktuğumdan aldırdım çocuğu bakalım bu yaz neler yaşanıcak öptüm sizleri bye…


8 Ocak 2015 Perşembe

ARKADAŞIMIN TÜRBANLI ABLASI

BEN BANDIRMADAN SERKAN YAŞIM 30 ARKADAŞIMIN ABLASI TÜRBANLI VE DULDU ONLARA GİDİP GELİRKEN BANA AŞIK OLMUŞ NUMARAMI İSTEDİ VERDİM ERTESİ GÜN BENİ ARADI İŞİNDEN İZİN ALMIŞ ÇARIYA GELMEMİ SÖYLEDİ GİTTİM ELİNDE BİR ANAHTAR VARDI BU NE DİYE SORDUĞUM ARKADAŞIMINEVİNİN ANAHTARI DEDİ ONA GİTTİK ARKADAŞI ÇOK SEXSİYDİ İÇERİ GİRER GİRMEZ DUDAKLARIMA YAPIŞTI SOYMAYA BAŞLADI KUDURMUŞ GİBİYDİ YARAK YEMEYELİ UZUN ZAMAN OLMUŞ BELLİYDİ ÖNÜME EĞİLDİ PANTOLUNUMU HIZLICA ÇIKARDI İÇ ÇAMAŞIRI GİYMEYİ SEVMEM KOCA YARAĞIMI GÖRÜNCE OFFF BÜYÜKÜŞ DEDİ AŞAĞIDAN YUKARI DOĞRU YALMAYA BAŞLADI MORARANA KADAR YALADI KALDIRDIM DUDAKLARINA YAPIŞTIM BEN SOYUYORDUM BU SEFER ÇOK GÜZEL BİR VÜCUDU VARDI YAAĞA YATIRDIM GÖĞÜSLERİNİ EMMEYE BAŞLADIM ELİMLE AMINI OKŞUYORDUM ÖPERKEN ÖPEREK AŞAĞIYA DOĞRU İNDİM KİLODUNU DİŞLERİMLE ÇIKARDIM BACAKLARININ ARASINA GİRİP DELİ GİBİ YALMAYA BAŞLADIM DİLİMİ İÇİNE SOKUP ÇIKARTIYORDUM 15 YALADIKTAN SONRA DOMALTTIM KALÇALARINI EMİYORDUM EMERKENDE GÖTÜNÜ TOKATLIYORDUM 69 POZİSYONUNA GEÇTİK MUHTEŞEM AMI VARDI YALMAYA DOYMUYORDUM DAHA SONRA ÜSTÜME OTURDU YARAĞIMI AMINA SOKTU VE DELİBİ ZIPLAMAYA BAŞLADI O ZIPLADIKÇA GÖĞÜSLERİNİ SIKIYORDUM MUHTEŞEM VE AZGINDI DAHA SONRA DOMALTTIM GÖT DELİĞİNE KREM SÜRDÜKTEN SONRA YAVAŞÇA İÇİNE GİRDİM DELİBİ GİDİP GELMEYE BAŞLADIM O ARADA ARKADAŞI GELMİŞ BİZİ İZLİYORMUŞ SONRADAN FARKETTİM AM BOZMADIM İSİTFİMİ HİÇ KIZIN AMINI OKŞADIĞINI GÖRDÜM İÇİNE SARSILARAK BOŞALDIM O GÜN EVİ DAR ETTİM ABLASINA ARKADAŞIDA BZİ İZLEDİ GİZLİDEN DAHA SONRA AKADAŞINIDA SİKTİM MUHTEŞEMDİ

7 Ocak 2015 Çarşamba

Olgun ve Tatlı

ben merve şu anda evli 2 çoçuk annesiyim bundan 7 sene önce yaşım 19 idi bekardım hafta sonu babam annem annemin annesi vede dayımın ailesiyle piknik yapmak için ormana gittik ormanda yemekler yendi oyunlar oynandı kimisi uykuya daldı kimisi dolaşmaya çıktı dayım hakan eşi vede oğluyla oturuyordu yanlarına giterek dayıcım yengemi de al beraber ormanda dolaşalım dedim yengem gelemem siz dolaşın dedi bizde dolaşmaya ormanın derinliklerine doğru ilerledik bir ara benim çişim geldi ben dayı biraz beklermisin ben sıkıştım şu ağacın arkasında yapayım dedim dayımda olur dedi bende ama sen yanımda ol arkanı dönersin korkarım ağacın arkasına gectik ben etğimi kaltırarak kilotumu intirdim tam çişimi yapıyordum ki önümden böçek geçti ben çığlık atarak ayağa kalkdım eteğimde ellerimde kilotum dizlerimin altınd a amım meydandaydı dayım panikle bana doğru döndü bende dayı böçek var dedim dayımsa gözleri koçaman açarak benim amıma bakıyor ve nevarmışki böçekden birşey yapmaz dedi ama gözlerini amımdan ayıramıyordu bana yaklaşarak çok güzlesin keşke yeğenim olmasaydın ben dayımı zaten küçüklüğümden beri aşıkdım bende yeğenin olmasaydım ne olurdu^ki dayımda sana sonsuz sevkler tattırırdım bende farset yeğenin değilim hadi bakalım nasıl bir sevk tattırıcan dayım yanıma sokularak dudaklarımı hafifce öpmeye başladı ellerinlede amımı okşuyor du daha sonra üzerimi soymaya memelerimi yalamaya başladı hayatımda ilk kez bir erkekle sevişiyordum bütün heryerim titriyodu heyecandan kalpim duracakdı memelerimin küçüçük uçlarını dilinle yalıyor yavşca aşağıya doğru ilerliyordu ben acaba ne yapıyor diye aklımdan gecerken dayım amıma ulaşmıştı diliyle amımın etrafını yalıyor ellerinle amımın dilini çıkartarak dudaklarınla emiyor ben artık sevkden cığlıklar atarak boşalmaya başladım ayağa kalkarak başımı aşağa iterek yarrağını ağzıma almamı söyledi ama   bu kadar kalın vede büyük yarrağı ağzıma nasıl alırım başladım yarrağının uçlarını yalamaya sadece kafasını ağzıma zor alıyordum bir süre yaladıkdan sonra bana sikişmek istermisin diye sordu bende bakireyim olma dayı dedim dayımda arkadan olurmu bende o     koçaman yarrağın benim daracık kötüme girmezki dayı girer girer sen yederki sıkma rahat ol beni dizlerimin üzerine yatırdı arkama gecerek kötümün deliğini yalıyordu bir süre sonra yarrağını tükürükleyerek kötümün deliğine yerleştirmeye çalışıyor daha uçu girmişti inanılmaz bir açıyla yapma diye çığlığı bastım dayım ise hiç birşey duymuyor yavaş hareketlerle yarrağnı kötüme sokuyordu  her az sokşunda açım artıyor çığlık atıyortum yarrak yarısı girip çıkıyordu ben hiç sevk almıyor aksine açı çekiyortum dayım yavaş yavaş yarrağının tamamını kötüme sokup çıkarıyor du en sonunda durakladı meğerse kötümün içine boşalıyormuş ben tamammı artık çıkar çok açıyor tamam çıkarıyorum diyerek kötümden çıktı ben derin bir nefes alarak aman dayı bu arkaya kadar çok sevk aldım ama birdaha arkadan azla olmaz cantamdan mendili alarak kötömü     sildim dayımın akanalarınla benim kötümden akan gelmişdi giyinip geri yol gitişine yürümeye başladık bana merve amından verseydin bu kadar açı olmazdı bende yakında evlenince rahatlıkla amımdan sana veririm dedim inanık ki 2 hafta kötümün ağrısından oturammıştım  şimdi dayımla nemi yapıyoruz benim eşim berber sabah işine gitiyor gece 11 geliyor daymla daha dün bizim evde sikiştik tabikide arkadan asla amımdan veriyorum oğlum 3 yaşında inanılmaz bir şekilde dayımın ikiz gibi galiba oğlum dayımdan

6 Ocak 2015 Salı

kocasıyla beraber kadını zevkten uçurduk

internette dolaşırken birisinin benim profilime baktıklarını gördüm yani bir çiftin bana baktığını gördüm.bende onun profiline baktığımda.o anda msj geldi açtığımda hikayemi çok beğendiklerini eşinin beni merak ettiğini tanışmak istediklerini yazmışlar.hemen sohbet yolladım konuştuk.neyse tam adreslerini aldıktan 3 saat sonra evlerindeydim.içeri buyur ettiler.girdim gerçekten çok güzel bir evdi oldukça zevkli döşenmiş.oturduk sohbet etmeye başladık.bayanın gözleri hep bendeydi beni süzüyordu.bi ara yaşınızı hiç göstermiyorsunuz ve oldukça yakışıklı ve karizmatiksiniz dedi.bende tşk ettim ve onunda çok güzel olduğunu söyledim.akşam olmuştu yemeğe geçtik.yanima oturmuştu.ve devamlı dizlerinle bana sürtünüyordu.kocası yaramazlık yapmayın haaa diye gülümseyerek bize takıldı.oynaşarak yemeğimizi yedik.sonrasında kahveler geldi içtik.kadın bunun üzerine tatlı istermisin sıcak çukulata dedi evet dedim.sıvı sarella geldi.kadın soyundu tamamen.sarellayı amının üstüne döktü hadi ye dedi.bende eğildim yalamaya başladım amındaki çukulatayı.adam bizi izliyordu.ben yaladıkça kadın döküyordu.sonra adamda geldi oda kadının göğüslerine döktü oda başladı yalamaya.kadın inlemeye çığlıklar atmaya başladı.biz bayağı kadını yaladıktan sonra bende yemek istiyorum çukulata dedi.beni elleriyle soymaya başladı adamda soyundu o arada.kadın ikimizide yanyana oturttu ve yarraklarımızın üstüne sarella dökmeye başladı.ve aldı benim sikimi ağzına yalıyor ama ne yalama.

12-20 dakika yaladı sonra adamınkini yaladı.tekrar cukulatayı döktü bi onunkini bir benimkini yalıyordu.adamınkini tamamen yaladı benim yarrağımı hala yalıyordu.adamda arkasına geçti amını yalıyordu.ben ise çıldırıyordum çünkü iyice azmıştı kadın resmen yarrağımı yiyiyordu.göğüslerinin arasına sokmuş kafasını yalıyordu.kocası ise arkadan amına giriş yapmıştı.adam kadına arkadan vurdukça kadın ileri geri gidiyor.yarrağımda göğüslerinin arasında gidip geliyordu.kafasını ısırıyordu artık yarrağımın.dayanamadım daha fazla ağzına fırlattım tümünü.hemen yuttu onları ve yalamaya devam etti.adamda boşalmıştı içine.kadın kalktı gidip temizlendi duşunu aldı.tekrar geldi ikimizinde yarrağını avuçladı başladı bize 31 çekmeye.ikimizde dimdik olduk tekrar.sonra benim yarragımın üstüne oturdu başladı üstünde dans etmeye.ben onu sikerken.kadının sırtı bana dönüktü adamda yarrağını ağzına vermiş yalatıyordu.bende kalçalarını okşuyor.göğüslerini sıkıyordummm.bayağı bir siktikten sonra.yarrağımın üstünden kalktı.

o pozisyonda tekrar yarrağımı götüne sokmaya başladı.kalçalarına yarrağım giriyordu ve harika bir manzara vardı.adamda yarrağını amına soktuu.başladık karıyı sikmeye.kadının çığlıkları gittikçe artıyordu.kadın iyice sırt üstü bana yatmıştı adamda üstüne oturmuş kadını sikmeye devam ediyordu.ben daha önce kesinlikle adamla hiçbir şekilde ilişki ve dokunuş olmayacak diye konuşmuştum.erkek erkeğe ilişkiyi asla düşünmem diye.oda kabul ettiği için dikkatli davranıyordu.ikimizin arasında çılgınlar gibi sikilen kadın.geliyorumm diye bağırarak kocasının amındaki yarrağına boşalmıştı.biz dahada hızlanarak sikmeye devam ettikk.hadi kocalarım artık sizlerde yarraklarınızın suyunu boşaltın diye yalvarıyordu.önce adam boşaldıı karının amına.2 dakika sonrada ben kadının götüne boşaldım.biraz dinlendikten sonra kadını ben amından o götünden sikmeye başladık.sonrasında ben kadını kucağıma aldım.yarrağım köküne kadar amına girdi.bacaklarını belime doladı.adamda arkasından götüne girdi başladık sikmeye.o gece tüm posizyonlarda kadını siktik.sabaha karşıydı ben duşumu alıp evden çıktım.tekrar görüşmek üzere sözleştik. egeden mehmet 0544 440 86 41 yaş 38 arzularınızı ve hayallerinizİ özgürce ve doya doya yaşamak istiyorum diyen olgun bakımlı bayanlar, üçüncü tek erkek arayan evli çiftler, evliyim ama kaçamak yapmak istiyorum diyen bayanlar arayın tanışalım...05444408641 TEMİZLİK ve GİZLİLİK şart. 05444408641 <br/>

5 Ocak 2015 Pazartesi

Komşum Cansuyu Sikişim

merhaba ben izmirden haluk 19 yaşındayım aile apartmanında yaşıyoruz. bundan 2 sene önce okuldan gelirken akşam olmuştu yan apartmandan gelen ışık dikkatimi çekti . cansunun odasından geliyordu ışık. kimsenin görmeyeceği bir yere geçip izledim. cansu soyunuyordu  ve bu benim çok hoşuma gitti. ama çok hızlı giyiniyordu. o günden sonra cansu işten geldiği saati belirleyip o yere geçtim ve her akşam onun soyunmasını izledim. cansu götü çok güzeldi ve yürürken çok güzel sallanıyordu. arada bizim apartmandaki kızlara gelirdi ben de rastlardım arkasından giderdim götünü ellememek için kendimi zor tutardım. neyse 2  gün önce her zamanki gibi cansu işte gelmişti ve odasına geçti ben de yerime geçtim onu izliyordum. birden bire cansu kıyafetini sirkelemek için pencereyi açtı ve odasına baktığımı farketti  ses etmedi içeri kaçtı. ben de hemen eve gittim korktum ve utandım. yarım saat sonra kapı çaldı "aha sıçtık lan" dedim. kapıdaki cansuydu. babam seni çağırıyo gel dedi. cansu ben sana bakmıyodum vallahi sen pencereyi açınca sese baktım ben de dedim.bilmiyorum valla orasını dedi gitti. 1 saat sonra gittim evlerine kimse yoktu. baban nerde dedim çıktı yukarı gelir birazdan dedi. korkarak onu bekledim salonda. cansu geldi neden beni izliyordun dedi. direttim cansu izlemedim dedim gözüm çarptı oraya dedim. cansu da azmış olacak ki baktıkların gerçek olacak odama gel dedi. beynimden vurulmuşa döndüm "ne" dedim. bu fırsat eline geçmez götümü arzuladığını biliyorum piç dedi ve dudağıma öpücük kondurdurdu çağırdığımda gel dedi. benim tüfek hemen hazır olda durdu. cansu 10 dakika sonra kapıyı aç dedi . cansuyu resmen bakışlarımla siktim. üstünde kısa bir etek altında parıltılı külotlu çorap vardı . üstünde ise göğüslerini belli eden bir t-shirt vardı. hadi göster sikini dedi. cansuyu alır almaz bacaklarında ellerimi gezdirdim . sonunda diye seviniyordum. elini pantolonumun üstünden sikime attı . çok güzel okşuyordu ve gözlerime bakıp "amımdan sikiceksin beni koçum" der gibi bakış atıyordu.


dudaklarına yapıştım . yatağa yattık önce biraz sürtündük sonra dayanamıyorum ağzıma ver dedi. çok azmıştı cansu. fermuarı indirdi ve biraz baktıktan sonra ağzına aldı. tıpkı bir porno yıldızı gibi yalıyordu cansu belli ki tecrübesi vardı. daha önce yaptın mı diye sordum. evet dedi. neyse cansu yalamaya devam ederken ben ağzına ilk postayı atmak zorunda kaldım. ohh dedim . devam ediceksin demi dedi . böyle amcık kaçmaz dedim. aslında abaza erkekler gibi konuşmayı pek sevmem ama cansuda böyle oldu. hadi yala o zaman dedi. önce önümde domaldı eteğinin üstünden biraz sürtünmemi istedi. sürtündüm koca götüne. göt güzel demi dedi . uzandı bacaklarını açıp havaya kaldırdı. em beni dedi. külotlu çorabının amındaki kısmını yırtıp açarken dur çıkartayım çorabı dedi hayır dedim. emmeye başladım. ben emdikçe cansu kendi başını geriye doğru atıyordu benim başımı amına bastırıyordu. sok yarrağını hadi dedi. cansunun amı zaten su gibi olmuştu direk girdi. ve böyle bir zevk yok cansu çok ateşli sex yapıyordu. sik beni amıma gir diyordu. belimden tutuyordu ve tırnaklarını gezdiriyordu vücudumda . sikmeye devam ederken bacaklarını okşuyordum . parıltılı külotlu çorap tam oturmuştu ve beni okşa diye bağıyıyordu adeta. hep götünden sikmek istedim seni dedim. kahkaha attı . sik o zaman dedi. domaldı önümde. inanamıyordum bir zamanlar pantolonlar altında avuçlamak istediğim göt şimdi önümde ve sikmemek için hiçbir engel yoktu. bastırdım yarrağını ve ahhh diye bağırdı. bi daha bağır dedim . hoşuna mı gitti lan piç dedi. benim beyin uçtu. öyle bir hızlı sikiyordum ki cansu içinde motor mu var lan ahh ohh diyordu . boşalt beni dedi. tekrar amına girdim . deli gibiydi cansu gözlerime bakıyordu ve elleriyle meme uçlarını sıkıyordu . napıyosun lan amcık dedim . hadi konuşma sik amımı off dedi. piçlik yaptım tam geleceği zaman sikimi çıkardım ve cansu öyle bir bağırarak boşaldı ki.

tıpkı porno filmlerindeki gibi fıskiye gibi boşaldı hemen sikimi soktum off hadi sik off dedi . boşalmıştı sıra bendeydi. göğüsleri küçüktü arasına sokamadım.  götüne girdim ve çok zevkliydi beni azdıracak şeyler söyledi . sik beni hadi yandım senin için off derken ben de boşaldım.  tam götünden çıkarken götüne şaplak yapıştırdım amı çok davetkar duruyordu ama cansu boşalmıştı başka zaman artık dedi sikimi öpüp ağzına aldı . off be sonunda sikebildim seni dedim. yine de izle beni hoşuma gitti dedi. yeter ki iste dedim ve üstümü giyinip çıktım. baba hikayesi de yalanmış kendini siktirmek için çağırmış beni

4 Ocak 2015 Pazar

Yolcuyu Nasıl Siktim

ben eskişehirden semih malum maaşlar yetısmedıgı ıcın ek ıs yapıyorum 8 ay once yıne yolcu tasıyordum merkezden 60 km kadar ılceye saat 3 sıralarıydı termınalde mınubus doldu tam cıkacak perondan bır hanfendı  el kaldırdı acelem var yer varmı dedı hatun 10 numara ama yer yoktu benım yanımda bi oturak eger oturursanız gelın dedım kadın dusundu tam yurucem bınmek ıstedı aldım onuda yolculuk basladı koyler falan derken ılceye geldık yalnız gelene kadar hatunun tas gıbı goguslerını adete gozlerımle emdım oda anlamıstır ama cok cıddı gorunuslu bırıydı son yolcu da ındı otogara gıdecem sız nerde ınceksınız dedım hemen kovalıyomusun dedı sasırdım yok hayır dedım gulumsedı telefonumu ıstedı verdım sızınkını alsam dedım ben ararım dedı aradan 10 gun gectı gece saat 3 allahtan ısteyım yarın sabah 8 de ararım hazır ol kaptan bey dıye bı msj sabah oldu 8 aradı nerdesın tabı gene cıddı ısteyım ısyerımı tarıf ettım

15 dk sonra geldı kadın halamı cıddı olur ben dedı acık konusurum sen de oyle ol dedı okey dedım benım evıme gidecez ben  yatagımda uyuyacam eee dedım sen bekle bıraz uykuya dalınca bana zorla tecavuz edeceksın dedı ben gene sok boyle fantazımı olur hesabı tamam dedım evıne gıttık okadrmı guzel bı ev ıkı kadah caktı hatun hemen yatak odasına gectı tatlı bı opucuk dudagıma beklıcem dedı gıttı koca evde yapayalnız kaldım baktım alkol bol ıkı kadef vıski aldım tv falan derken saat 11,30 yatak odasına gıttım ne goreyım yatagın yanında bı kelepce kolı bandı falan hakketten tecavuz edılmek ıstıyor kulakk memesınden optum oralı degıl uyandırır gıbı yaptım gercekten sızmıs. yavasca ellerını kelepceledım agzını da bantladım gecelıgını parcaladım yırtarak soydum vicudu alev alev yanıyordu boynundan goguslerıne emerek geldım boynu mosmor oldu gogus uclarını fazla ısırdım uyandı gozlerıyle vazgectım der gıbı ınlıyordu ama benım bu saatten sonra donusum olurmu ayaklarını actım dırenıyordu gercekten amına elıme attım gercekten kurtulmaya calısıyordu amına parmagımı sokunca cıldırdı bır an ellerı kelepcelı agzı bantlı ama anlıyordum sonra bende cıldırdım ne yapmak ıstıyor ama vucudu okadr guzeldıkı anlatamam amını yalamaya basladım bacaklarının arasına basımı kıskırıp duruyordu artık sıkımde tas gıbı olmustu amına ıyıce sulanmıstı bacaklarını tamamen actım basıyla hayır der gıbı sallıyordu ama nafıle benı nasıl durdursun sıkımı amına  dayadım o hayır derken kokune kadar bır anda soktum amı yanıyordu ama cok dardı hıc beklemıyordum sonra gıdıp gelmeye basladım gozlerınden anlıyordum baygın baygın bakısı zevkten cıldırıyordu nasıl olduysa agzındakı bant tan kurtuldu ohhhhhh   ooooohhhhhhhhhhhh dıye ınlıyordu bende ogle vuruyordumkı ne olur ellerımı coz dedı dınlemedım tasaklarıma kadar ıcıne sokup bosaldım ııııımmmmmmmmmmmm   ooojhhhhhhhhhhh cok guzel kaptan bıtırdın benı dedı surrda para var al gıt burdan dedı bır anda delı oldum ellerını bıle cozmemıstım bıle gulumseyerek agzını tekrar bantladım tecavuz ıstemıstın dedım sok oldu altımdan kurtulmak ıstıyordu sıkımı amına surte surte yıne kaldırdım amdan sıkecegımı sandı ama benı satın alacagını sandı yan dı ben cıleden cıktım sıkımı gotune dayadım basını hızlı hızlı hayır der gıbı sallıyordu daha once hıc sıktırmemıs bellı got delıgı cok dardı bacaklarıyla benı engellemeye calısıyordu bıraz zorladım gırcek gıbı degıl korkudan da  sıkıyodu kendısını ama bu ınat sıkımı dahada sertlerstırdı belının altına yastık koydum adete bakıslarıyla yalvarıyordu sankı sıkımı amına sokup cıkardım dayadım got delıgıne zorlaya zorlaya soktum daha yarısıydıkı gozlerınden boncuk boncuk yas akıyo bıraz daha zorladıktan sonra sıkım tasaklarıma kadar gırdı okadar mı dar olur zorlayarak gıt gel yapmaya basladım

10  dk falan alıstı gotu sak sak vurmaya basladım bi amına bi göt delıgıne sokuyordum acısı gıtmısdı got delıgıne dayandım kendısı artık hareket ettırıyordu ben vurdukca hosuna gıtmeye basladı gotune bosaldım  oda kac kez bosaldı sayısını bılmem ama ayaga kalkacak halı kalmadı bandı actım canımı cok yaktın ama ınan cok hosuma gıttı dedı baktım sakın ellerını de cozdum kendıne ıyı bak dedım tam cıkkıyorum ne olur yıne gel dedı bır hafta sonra banyoda bırlıkte olduk cılgın fantazılerı vardı arabada sınemada ormanda canı nerde ısterse orda cılgınlar gıbı sıkısıyorduk sımdı yurt dısında gorusemıyoruz  ama bılıyorum bırgun olmadık zaman cıkıp gelecek emınım yada o gelmeden.

3 Ocak 2015 Cumartesi

Sabaha kadar Kucagımda erıttım

Merhabalar ben Cuneyt İstanbuldan.Sizinle guzel bir kacamagımı paylasmak ıstıyorum.1,80 boyunda esmer atletık vucutlu yakısıklı bırıyım.Evlendım ve İstanbula tasındım.Ailem Antalya da oldugundan yaz aylarında sık sık Antalya ya tatıle gıdıyorum.Cogunlukla da tek gıderım.Uzun yıllar Antalya da yasadıgım ıcın arkadas cevrem orda.
Yıne bu tatıller sırasında cok eskı ve herseyımı paylastıgım Ilkay adında bır bayan arkadasım vardı onunla eskılerden konusmak ve ozlem gıdermek ıcın Kugulu park ta( Antalyalılar bılır) bulustuk. İlkay 1,75 boyunda beyaz tenlı dolgun dudaklı sexy bır kız bu arada.Fızıgı muhtesem .. Ordakı cafelerden bırıne oturduk konusmaya basladık. Konu konuyu actı zaman su gıbı gecerken ıctıgımız alkolle guzel olmustu Ilkay. 20 dakıkalık bır yuzuruyusle plaja kadar geldık yoruldugunu soyleyınce sahılde oturduk. Saatte cok degıl dı bu arada.Basını omzuma dayadı ve bır sure oylece dalga seslerıyle sarmas dolas denıze baktık. Iste o an basını bana bakmak ıcın kadırdı goz goze geldık... Icım bır hos olmustu mayhos ve derınden bır bakısı vardı.Hıc teretdut etmedım yumuldum dudaklarına...delıce opuyor ıcten ıce ınlıyordu.Bıraz o sekılde takıldık. artık dayanamadıgını uzun zamandır benı arzuladını soyledı ve evıne gıttık.

Icerı gırer gırme kucaga aldım bunu ve duvara dayadım. Ayaklarını belıme doladı.Dudaklarından boynundan opuyor bır elımlede dolgun goguslerını oksuyordum. Sıkım amını zorluyordu. Inlemelerı ıyıce arttıgında en yakın koltuga uzttım Ilkay ı. Artık delıler gıbı sevısıyorduk bır an ayaga kalktı benı koltuga oturttu. Pantalonumun fermuarını ve kemerını acıp sıkımı oksamaya basladı. Onume dız coktu avcuna alarak sıkımı dısarı cıkardı.Tas gıbı olmustu sıkım damarları cıkmıstı zaten.18 cm ve bası kocaman oldugundan gorunce gozlerı acıldı.Once 1-2 dıl darbesı attı sonra bır anda basını emmeye baslayınca benım gozlerım acıldı.Yalıyor yutuyordu resmen.bır elıylede tassaklarımı oksuyor arada da onları es gecmıyor emıyordu. 15 dakıka guzel bır performansla emdı yaladı Sıkımı.gozlerıme bakarak usulca ayaga kalktı ve ustundekı t-shırt u ve sutyenı cıkardı.Muhtesem goguslerı vardı.Dolgun buyuk ve bembeyaz.... Ucları pembeydı. Sıkımı kalcalarına gelecek sekılde kucagıma oturdu.Goguslerını emmeye oksamaya baslamıstı.Elıyle basımı Kendıne cekıyor saclarımla oynuyor ve delıler gıbı ınlıyordu bellıkı zevkın doruklarındaydı ama daha yenı yalamaya baslamıstım :D.... Delıler gıbı yaldım tum vucudunu pantalonunu cıkardım Tangası vardı sırılsıklam olmustu. Usulca cıkardım Tangasını.Etlı ve traslı bır am tam karsımdaydı... Tenı beyaz oldugundan amı pembeydı ve klıtorsını yalamak muhtesemdı.Emmıyor dudaklarımın arasında cekıp cekıp zevkten kıvrandırıyordum.Dılım amının derınlıklerıne kadar gırmıstı.Elı saclarımda sureklı ''sık artık hadı ıstıyorum onu...'' dıyordu. Gercegı soylemek gerekırse Ilkay vıcık vıcık olmustu ama benımde dayanacak gucum kalmamıstı.Ayaga kalktım bır kez daha agzına verdım ogladı bır guzel yaladı basını ve yerımı aldım...
Bacaklarını acmıs kısık gozlerle bana bakıyordu... Sıkımı amına surtuyor onu daha da arzırıyordum. Bır -ıkı derken basını amına dayadım ve usul usul ıttım ıcıne... Amı o kadar kaygan olmasına ragmen basını sokarken bıraz da olsa zorlandı ama guzel bı ınlemeden sonra ıcıne gırdım.. Yavas yavas bıraz gııttım geldım ıcınde o arada goguslerı her sokma hareketımde ılerı gerı oynuyordu.Muhtesem bır manzaraydı ... artık dahada hızlanmıstım kasıklarım kalcalarına cartıkca şak şak seslerı artıyordu.... goguslerını oksuyor arada bır kalcasını tokatlıyordum delı olmustu...Dudakların ısırmaya basladı cıglık atmamak ıcın ama nafıle artık oda zevk seslerıyle ınlıyordu cosuyorduk. bende o da aynı anda bosaldık...Icınde yanardag patlamıscasına gulen gozlerle op benı dıyordu.Yapıstım tabı dudaklarına... Sıkımı cıkardım amından kucuk bır ınıltı cıktı dudaklarından...Amından menılerım akıyordu... Basını yalamak ıstedı menılerı o buyuk baslı yarragımdan dılıyle ıtınayla temızledı. Bıraz oturduk bırer meyve suyu ıctık cok konusmadık sadece bırbırımıze dokunuyorduk elındekı bardagı bıraktı basladı yıne saksoya... Sıkım dımdık olmustu ıyıce koklercesıne emdıkten sonra kucuk bır buse aldı dudagımdan ve kucagıma sıkıme oturmaya basladı... Basını usul usul almaya calısıyordu. Bellıkı zorlanıyordu ama ıstıyordu ve ıcıne aldıda....
Ilkayı o gece kucakta,yatakta,domaltarak,yan yatırıp ve aklıma gelen tum pozısyonlarda defalarca sıktım... Artık yarraga doymus ve ıyıkı bunları bana yasattın dıyordu... Insan kankasını sıker mı ??? Ben sıktım ve tekrar olsa yıne sıkerım.
Daha bırcok anım var boyle onları da daha sonra anlatıcam seks severler....
Bu arada 2 Hazıranda tekrar Antlayadayım Antalya da heyecan ve guzel bır anı ısteyen tum bayanlar telımı arayabılırsın... Keyıflı dakıkalar yasatırım sıze.... EEE Istanbul dakı bayanlar sızde arayabılırsınız ne de olsa Aynı sehırdeyız .... Opuyorum tum azgın ve ateslı bayanları